ВМРО-БНД  закри предизборната кампания за парламентарните избори за 45-о Народно събрание

...
ВМРО-БНД  закри предизборната кампания за парламентарните избори за 45-о Народно събрание
Коментари Харесай

ВМРО- БНД закри предизборната си кампания в първата българска столица

 ВМРО-БНД  закри предизборната акция за парламентарните избори за 45-о Народно заседание на символно за България място - Дворът на кирилицата в първата столица на българската страна оттук Дунава - Плиска. Мястото бе определено, тъй като точно партията извоюва правото в законодателството си публично да назоваваме писмеността на Светите братя Кирил и Методий българска.

Развейте знамената! Развейте ги самоуверено, тъй като тези флагове няма от какво да се срамят, прикани водачът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер деятелите и водачите на листи, събрали се на церемонията. Всеки един глас за № 1 е глас за мощна и обединена България, съобщи Каракачанов.

Днес закриваме нашата предизборна акция неслучайно тук, в първата българска столица оттук Дунава, онази столица, от която стартира величественият напредък на България. Онази столица, която всеки българин пази в сърцето си като първия безценен спомен от нашата страна, сподели Каракачанов. И напомни, че неслучайно Вътрешна македонска революционна организация го прави в Двора на кирилицата.

Защото ние, българите, би трябвало да спрем да чакаме някой различен да ни свърши работата. Защото доста от тези други, на които се надяваме, в действителност с помощта на нас имат писменост, на която пишат, имат език, на който приказват, и имат християнство, на което се молят, а всичко потегля отсам, подсети Каракачанов. Той посочи, че Вътрешна македонска революционна организация се е пробвала да стигне до най-много хора в тази сложна акция в условия на пандемия, с цел да опише какво е направила и какво още ще направи за българските жители и укрепването на държавността.За разлика от други партии, ние няма за какво да се оправдаваме. Ние в никакъв случай не сме продавали България, в никакъв случай не сме предавали България и не сме създали взаимни отстъпки с България. Както не направихме взаимни отстъпки в този парламент, от който излизаме и в това държавно управление, в което участвахме, означи Каракачанов. Той посочи, че Вътрешна македонска революционна организация не се огъна под външен напън да пуснем Северна Македония в Европейски Съюз абсолютно.

Ние не направихме компромис с тези външнополитически политически фактори, които се пробват да ни притискат и да ни убеждават, че би трябвало да забравим нашата история и нашето достолепие в името на това техните геополитически ползи на Балканите да се осъществят, да забравим нашата българска история, признавайки една страна, която ни отхвърля и ни ругатни, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Не пуснахме Истанбулската спогодба, която цели да унищожи обичайното българско семейство от мъж, жена и деца и да сътвори някакви други полове отвън биологичните, които Бог е основал. Не направихме взаимни отстъпки и във връзка с циганската престъпност, която продължава да вилнее, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация. И когато обещахме нещо, го изпълнихме, освен за пенсиите, освен за високите приходи, освен за фамилното подоходно облагане, ние се опитахме да заздравим фундамента на държавността, акцентира министърът на защитата.

И на този стадий съумяваме, а това е точно Българската войска, която е била единственият фактор, крепял българската държавност. И съществуването на българската страна, започвайки от Плиска и завършвайки през днешния ден в София, се дължи, както на православната ни черква, по този начин и на Българската войска, означи водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Каракачанов прикани съратниците си да не се плашат от хулите на доста псевдополитици, изпълняващи непознати поръчки.

Критикуваха ни, че сме били политически неточни, политически нетолерантни и крайни. Не е извънредно да защитаваш фамилията си, родината си, езика на своите предци, достолепието на своя народ. И както го правихме през тези 4 години, ще го вършим и в бъдеще, както в българския парламент, по този начин и в бъдещето държавно управление, безапелационен беше вицепремиерът. Нашите упоритости са едно фактически възобновление на България, без да разчитаме някой различен да реши нашите проблеми, нито в Москва, нито в Брюксел, нито във Вашингтон. Проблемите на българския народ трява да се вземат решение в България, хладнокръвен е водачът на Вътрешна македонска революционна организация.  Оттук, от Двора на кирилицата, войводите дадоха обещание в идващия парламент да стане факт най-накрая и Закон за българския език. Ангажиментът пое заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов, като акцентира, че наред с това партията ще работи за още по-силното наличие на кирилицата на европейската сцена. Запазването на българската просвета и нематериалност е една от дилемите, която си слагаме за идващия парламент, сподели Веселинов. Кирилицата е оня пиедестал, който България създад за своята просвета, цивилизация и за славянството. Ние би трябвало да бъдем горди със своя исторически принос, посочи Искрен Веселинов. Патриотизмът няма партия, няма цвят.  Ние ще работим, с цел да останат младите българи тук сподели по време на закриването на кампанията, Иво Пазарджиев, трети в кандидат-депутатската листа на войводите във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР